top of page

Aankomend evenement

Coming soon

Vorige evenementen

PHOTO-2023-05-21-18-22-31.jpg

Texmex BBQ Party

TEXMEX was weer een geslaagd feest waar een heerlijke maaltijd werd bereid, THE BAND JUICE speelde het dak eraf. Naast de band zorgen de dj’s 2 FOUR PLEASURE voor een muzikaal weergaloze avond. Ook werd er volop Mega Jenga gespeeld, vele hoefijzer gegooid, lasso geworpen en spijkers geslagen. 

Motown BBQ Party

Motown BBQ Party was weer een geslaagd feest met het thema Motown! Er werd een heerlijke maaltijd bereid waarbij we het thema terug lieten komen. Een band speelde het dak eraf spelen en we hebben volop gedanst  In ons menu stond verschillende soorten vlees gebruikt. Wij werkten met varken, vis, rund, kip en andere soorten vlees. Naast de BBQ hadden wij ook een buffet met bijgerechten zodat er voor een ieder wat wils is. 

PHOTO-2023-05-21-18-22-32.jpg
WhatsApp Image 2023-05-22 at 14.50.42.jpeg

Rockabilly
BBQ Party

Met veel plezier en enthousiasme hebben wij ons nieuwe themafeest Hillbilly georganiseerd. Opnieuw toverden wij onze locatie om voor een totale Old School Food Experience waarbij je kon genieten van een live band en verschillende soorten buikspek, kip en een goed stuk vis van de BBQ.

Buena Vista Fire BBQ

Met trots nodigen wij jullie uit voor Buena Vista Fire BBQ. Een

Zuid-Amerikaans themafeest en de heerlijke bereidingen. Het vlees wordt d.m.v. een asado gegrild. 

69bcbd0f-4197-4916-9097-19451522ebe3.JPG
5eff5c4e-21ac-4dbd-9fe1-23ec35d199b0_edited.jpg

Whole Hog Experience

De afgelopen editie was een Whole Hog Experience waarbij gebruik werd gemaakt van vrije uitloop varken van De Holyhoeve. Deze hebben wij gekruid met een dry rub en werd in 10 uur langzaam gegaard boven hout gestookte kolen in een barbecue pit. Tijdens het garen werd het varken gekruid met wet mob saus om het vlees sappig te houden en op smaak te maken. Wanneer het vlees gaar en mals was, werd het varken ter plaatsen geplukt en kon er genoten worden van een onvergetelijk gerecht met een authentieke smaak die zelfs vegetariërs liet proeven. Dit gerecht werd geserveerd met diverse vers gemaakte salades, broodsoorten, sauzen en vegetarische gerechten die onze kok met liefde 

heeft bereid. 

bottom of page